Skrivet av: Torbjörn Svensson | 31 december, 2014

Nytt år, gammalt år

Så nu står vi här, med bara några enstaka timmar kvar utav detta år. 2014 rusade iväg med hur mycket händelser som helst, både positiva som negativa, och jag inser att jag kommer aldrig kunna skriva en årskrönika som skulle kunna sammanfatta alla dessa händelser på ett korrekt sätt utan att behöva utelämna saker eller förminska dem. Därför låter jag bli och ger rådet istället att läsa de inlägg som jag har skrivit 2014 här på bloggen om man är intresserad.
De sista raderna här med detta galna och kaotiska år som 2014 varit så vill jag avsluta med att vara tacksam för några saker.
Ett – jag lever.
Två – jag har en fin familj som nu har vuxit med ett väldigt trevligt nytillskott som heter Hugo.
Tre – jag är otroligt glad för alla er som jag har träffat, både nya och gamla bekantskaper, vänner och kontakter. Jag blir glad inombords över hur mycket utbyten som skett på det sociala planet, både i verkligheten och i den virtuella världen.
Fyra – över hur livet är förunderligt i sina snirklar och snår. Ingen väg är rak och vi alla måste färdas längs med den.
Fem – tack till min egen blogg som öppnar så många dörrar och som samtidigt är en sådan enormt viktigt ventil för mitt psykiska välbefinnande. Här får jag verkligen skriva av det jag behöver skriva av i livet med Ushers. Det är också väldigt kul att ni är så många som läser och följer, jag hoppas att ni får ut något av orden här, precis som jag får.

Till sist vill jag bara önska er alla ett riktigt gott nytt år och hålla tummarna för att det blir en trevlig kväll för er.

På återseende,
//T

Annons

Svar

  1. Detsamma önskar jag dig, Tobbe! Gott Nytt 2015 och vi har därmed ett helt nytt år framför oss. / Åsa U


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: