Skrivet av: Torbjörn Svensson | 2 september, 2014

Shoes

Det här med att välja skor efter väder kan verkligen vara ett dilemma ibland, speciellt då om det är regn som är orsaken. Om det verkligen ösregnar så åker givetvis stövlarna på, tillsammans med regnstället, men ibland kommer det så måttligt att jag tycker det räcker med vanliga skor och paraply. Jag är inget fan av att kila omkring med stora klumpiga regnstövlar när det bara är lite småblött ute, nej då åker mina sneakers på med förhoppningen att jag skall klara mig undan missöden. Men nu så känner jag mig så trött på att missa vattenpölarna på grund av min försämrade syn, för även om jag känner av vissa pölar med käppen så missar jag tillräckligt för att ibland bli blöt om fötterna. Detta är ingen hit när man har en hel dag framför sig som man inte kan kila hem och byta till torra strumpor och skor.

Så jag satte mig ner vid datorn och letade efter vattentåliga lågskor som jag kan ha nu innan det börjar bli dags för vinterkängorna. Efter en stund fann jag dessa skor av märket Merrell Verterra i det vattentäta materialet Gore-Tex.

 

thCAIRBKDN

 

Snygga men dyra tyckte jag, men samtidigt ser jag behovet och då kan jag inte hänga upp mig på priset. Man får helt enkelt hoppas priset speglar kvalitén så att skorna håller länge, väldigt länge.

Så idag kommer paketet, och med den en förhoppning om att besegra vattenpölarna.Det är ju nästan så man längtar efter en skur för att testa.

 

Nästan.

 

//T

 

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: