Skrivet av: Torbjörn Svensson | 6 juni, 2014

Att Leva Med RP

Jag vill passa på att tipsa om min Facebook-grupp ”Att Leva Med RP”, där man kan läsa mer om det som skrivs här på bloggen. Gruppen är skapad som en direkt länk till mitt skrivande här men jag har också ett annat syfte med gruppen. Det syftet är att gruppen skall verka som ett forum för frågor om dövblindhet, blindhet, dövhet, synskador, hörselskador och själva situationen med en funktionsnedsättning. Det finns andra forum för dessa frågor men dessa är oftast stängda för dem som inte har funktionsnedsättningen. Så min tanke är att ALLA, oavsett bakgrund, skall kunna få ta del av detta om man har ett intresse.

I gruppen finns det ett flertal som har de olika funktionsnedsättningarna som jag nämnde ovan, som bidrar med sina tankar, tips och råd för att kunna svara på de frågor man kan tänkas ha. Allt detta för att kunna sprida kunskap och förståelse i vårt samhälle om dessa ämnen.

Något som kan vara kul att nämna är att vi just nu har en lek igång som heter ”Ett tecken om dagen”. Den går ut på att en valfri medlem lägger upp ett ord om dagen som vi andra skall lära oss tecknet för. Väldigt underhållande och jag kan nämna att gårdagens ”tecken för dagen” var Inspirerad.

Hur gör man för att vara med i gruppen? Jo du klickar på namnet i slutet av inlägget, så leds du till Facebooksidan (krävs att du är inloggad på ditt eget Facebook-konto) och sen är det bara att klicka i rutan ”Gå med i grupp”. Välkomna!

Att Leva Med RP – Facebookgrupp.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: