Skrivet av: Torbjörn Svensson | 15 april, 2014

Massage

Jag tycker att resultatet av massagen jag får, illustrerar väldigt bra vad min dövblindhet gör mot min kropp. Eftersom jag spänner mig väldigt mycket för att uppfatta omvärlden så har jag väldiga problem med nacke, axlar och rygg. Detta ger mig värk, huvudvärk och andra små roliga upplevelser… Men när jag då går och får massage, så gör det givetvis ont under själva massagen, men det roliga kommer efteråt. Först så får jag extrem huvudvärk, eftersom all mjölksyra släpps lös i kroppen. Min näsa täpps dessutom igen och öppnas inte förrän om några dagar. Sen dagarna efter massagen så har jag yrsel och snubblar omkring lite sådär överallt, samt extrem ömhet i musklerna. Sen njuter jag av de få dagarna innan jag är tillbaka på ruta ett med spänningarna i musklerna.

Varför finns inte massage att få via vården? Det är ju bevisat faktum att man får sådana problem med kroppen som synskadad och även bevisat hur de positiva effekterna med massagen. Jag går några gånger i månaden och det är en hög kostnad att dras med som låginkomsttagare.

Vill avsluta med att jag är otroligt tacksam över att ha en synskadad massör som förstår omständigheterna kring mina problem. Jag är så nöjd!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: