Skrivet av: Torbjörn Svensson | 30 december, 2013

Gott Nytt!

Tänk att 2013 har redan tagit slut. Det kändes ju som om det var årskifte till 2013 alldeles nyss, men plötsligt är det 2014 vi skall träda in i. Jag har det väldigt kämpigt stundtals men en sak inser jag – tiden stannar inte för det. Dagar blir till veckor, veckor blir till månader och plötsligt står vi där med allt det vi har upplevt liggandes bakom oss i historien. Minnen bleknar och perspektiv förändras, visdomen växer och plötsligt står jag där och inser att den tid som förflöt var väldigt dyrbar. Om jag kan ge Er som läser detta något slags råd eller egenupplevd visdom, så är det att ta till vara på det ni har. Materiella saker och ting betyder verkligen ingenting i slutändan. Utan det viktigaste är att man kan få känna sig hel och trygg inombords. Glöm inte bort värme, respekt och kärlek.

Jag kommer att fortsätta skriva här i min blogg och jag hoppas på att kunna göra det ett bra tag framöver. För mig spelar det egentligen ingen roll vilket år det är när jag sitter vid tangentbordet, utan den enda tid som existerar just då är Nuet. När jag väl är färdig med att uttrycka mig och jag känner att jag inte kan ge något mer, ja kommer jag också att sluta skriva. Allting har en början, allting har ett slut – den mest grundläggande funktionen i livet.

Ett stort Tack till Er för alla dessa fina kommentarer och för all den positiva feedback jag har fått för de ord som jag har skrivit här i bloggen. Att få feedback för det man skriver tycker jag är så otroligt viktigt, för det är ett gott tecken på att det man uttrycker är viktigt. Så fortsätt och kommentera gärna mina inlägg, för att Era tankar är minst lika viktiga som mina egna är.

Därför vill jag passa på att önska er, mina kära bloggläsare och följare, ett riktigt GOTT NYTT ÅR!

 

//T

Annons

Svar

  1. ”Jag njuter så länge jag varar” heter en bok av Erik Ståhl som jag nyss har läst – mycket träffande titel tycker jag! Gott Nytt År till dig, Torbjörn, också och till alla andra som läser detta och: Njut så länge ni varar! Det ska jag göra – det får bli mitt nyårslöfte 🙂

    • Tack Linda! Jag skall ta till vara på ditt boktips och läsa den! Jag önskar dig ett riktigt gott nytt år! Kram!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: