Skrivet av: Torbjörn Svensson | 1 oktober, 2013

WorkWay

Sitter just nu på min utbildning som jag har fått anordnad av arbetsförmedlingen. Detta är en del av ett led för att få ut mig på arbetsmarknaden igen, eftersom min utbildning innan var baserad på mitt yrke som lastbilschaufför. ”Så vad tror du att du kan tänkas jobba med istället?” sa min handläggare, och jag svarade att administrativt arbete skulle nog bli lättast att anpassa mig efter. Och vips så hamnade jag här. Men om jag verkligen vill jobba med administrativt arbete, vet jag inte. Inne i hjärtat så vill jag nog helst skriva, och ha det som levebröd. Men det känns som att jag inte så mycket till val på grund av min situation. Så jag följer med i strömmen som går, för att så försöka hitta mig ett arbete.

Just nu betar jag av de olika programmen i Office-paketet. Där har jag funnit att Exel var roligast att syssla med, men samtidigt det kämpigaste att lära sig. Jag märker även att min energinivå spelar stor roll i hur inlärningsprocessen går. Dagar som jag är pigg = lär mig saker. Dagar som jag är sliten = tvärstopp.

Men även om man kan ha en diskussion om denna inriktning i yrkeslivet är det jag verkligen vill, så är jag väldigt glad över att det händer lite saker som kanske för mig ut i arbetslivet igen.

 

//T

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: