Skrivet av: Torbjörn Svensson | 10 juli, 2013

Just tired

Ett bloggande som börjar avta. Eller ja, inläggen dyker inte upp lika frekvent längre. Vad beror detta på då? Jag vet inte inte riktigt varför jag har avstannat i mitt bloggande. En sak vet jag, jag är tröttare igen. Jag tror det är en stor orsak till att jag inte sitter och matar ut lika mycket text längre. För mitt liv har inte avstannat, om man nu tror det, utan det rullar på lika obevekligt som innan.
Varför är jag tröttare då? Jag tror det är mycket släng och fläng som ställer till det. Jag hinner liksom inte andas lite innan nästa utmaning. Och det hade jag kunnat sätta stopp för. Men ändock gjorde jag inte det, utan körde på 110 mot den där bergväggen. Vi har rest lite, ändrat en del miljöer, samt råkat ut för lite utav ”livets olyckligheter” som ställer till det. Det är nackdelen med att bo i ett land som har ljust och skönt väder bara i några få månader, och då skall man hinna med allt innan man förpassas in i det grå vädrets och mörkrets Sverige.
Och nu sitter jag här bakom skärmen och suckar. Något som jag borde jobba hårdare med är att säga nej, stopp och INTE. Jag kämpar med att hitta en strategi som skall göra mitt liv lite mindre slitigt, men ack så ny och oerfaren jag är på den uppgiften…

//T

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: