Skrivet av: Torbjörn Svensson | 3 mars, 2013

Melodifestivalen, delfinal 4, Malmö.

20130223_201227

Jag skall ärligt säga att musiken som spelas på melodifestivalen är inte riktigt min smak. Men jag såg framför mig när jag beställde biljetterna, att jag och Jenny skulle få en barn fri kväll tillsammans med underhållning.

Och vad kul det var (återigen – musiken är inget vidare) att få uppleva hur melodifestivalen fungerar bakom tvkameran. Imponerad över hur de får produktionen att flyta på utan störningar! Så mycket som händer vid sidan av, som man inte ser när man tittar hemma på tv. Coolt.

Sen var det premiär för mig att få uppleva Malmö Arenan, och därbredvid köpcentret Emporia. Stort och fint bygge måste jag säga.
Jag och Jenny fick en härlig stund tillsammans, dels med middag ute i Malmö innan festivalen, och sen med en hotellövernattning på Comfort Hotel. Och det är värt mycket!
En stor fördel med KITT (min vita käpp), är att vid sådana här stora evenmang så ger den lite ”företräde” bland folk. Och det är riktigt skönt när man inte ser så bra!

Så vi åkte tillbaka hem med en skön upplevelse bakom oss och några härliga minnen att kategorisera i våra hårddiskar (läs; hjärnor). Sen är det ju inte fel att komma hem till världens sötaste unge!

//T

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: