Skrivet av: Torbjörn Svensson | 12 december, 2012

Vilken tuff fråga! (Nr 2 i DövBlindas blogg-stafett)

Jag är med i något som kallas för bloggstafetten, vilket är i korta drag att man skriver ett svar på en fråga som man fått av en annan bloggare. Sen skriver man en ny fråga som man ber en annan bloggare svara på. Vi är ett antal dövblind-bloggare och en av dem, Anne-Maj, påbörjade denna stafett som skall gå runt ett tag. Man har en vecka på sig att svara och skicka en ny fråga.

 

Ifrån Tina på bloggen Dövblind och Glad så fick jag denna fråga att besvara:

”Har du någon dröm, eller mål, som du vill uppnå inom de närmaste fem åren, och hur tänker du gå tillväga?”

 

…nu blev det riktigt svårt!

Jag lever i en bubbla än så länge, min livssituation förändrades rätt så kraftigt för inte så länge sen och detta ledde till att jag fick släppa de flesta intressen och min dåvarande identitet. Det kan göra att jag har svårt att se andra nya saker och drömmar eftersom jag är rätt så mycket kvar i det jag önskade göra och inte får göra idag. Så det är inte lätt.

Men det finns saker jag önskar nu. Dels att det skall på något magiskt vis skall komma ett botemedel mot Usher. Kanske inte en dröm utan mer en förhoppning, dock är den nog inte så realistisk. Sen finns det en stark önskan om att få familjesituationen att fungera med handikapp och allt. En önskan om att få ett bra jobb som man kan trivas på. Att samhället skulle kunna vara mer handikappsanpassat. Osv.

 

Men pratar man rena drömmar som man kan kämpa sig till så kan jag faktiskt komma på en sak…det är att bli riktigt duktig på trummorna och börja lira med ett band. Musiken är något jag har länge tyckt om, men fått stå lite i bakgrunden av mina andra intressen som motorcyklar t ex. Och nu plötsligt så träder musiken fram istället och med besked. Dock kan det vara för lite tid över till det när man är föräldrarledig men det är något som alla småbarnsföräldrar brottas med. Men det kommer att lösgöras mer tid ju äldre Alva blir. Men att öva så mycket jag bara kan så jag kan hamna där jag vill vara.

 

Så att besvara din fråga Tina så är min dröm att bli riktigt duktig på trummor och genom slit och övning vara med i ett band inom fem år!

 

 

Nu går bloggstafettpinnen till Frida på bloggen Livet med tre sinnen: ”Vilken är den viktigaste frågan som du brinner för som DövBlind?” (kan vara allt mellan personligt eller något i samhället som kan göras bättre)

 

 

Ha det! //T

Annons

Svar

  1. Jag ber lite om ursäkt för att frågan var svår, men då kan du ju tänka dig hur svårt jag tyckte det var att komma på svar till frågan jag fick som handlade om vad jag gjort för något som var SMART? 😉

    Men, jag visste att du skulle klara min fråga med bravur 😉 Vilket bra svar du hade på min svåra fråga! Önskar dig all lycka i din framtida musikkarriär! =) Kram från Tina-med-den-svåra-frågan

    • Haha jag tycker inte du skall vara så hård mot dig själv 😉 Du Är Ju SMART!

      Tack så mycket Tina! Kram från Tobbe-som-svarade-påden-svåra-frågan 😛

  2. […] fick frågan från Torbjörn vars blogg jag faktiskt inte läst förut. Kul att hitta till den. Hans fråga var: ”Vilken är den […]


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: