Skrivet av: Torbjörn Svensson | 12 oktober, 2012

Som det kan gå..

Jag skulle ta och lägga Alva (min tio månaders dotter) ute , och efter att ha klätt på henne med kläder passandes en Antarktiskexpedition (satan vad kallt det är idag) så skulle jag ta ut åkpåsen och lägga i vagnen (den ligger inne så den är varm o go). Vi har vagnens ståendes på altanen och det är en vanlig altandörr ut dit med en rejält fall ner till plattorna (dörrsteget). Dörren svänger utåt skall jag säga.
Jag lämnade Alva inne och stängde dörren om mig för att snabbt lägga i åkpåsen i vagnen innan jag skulle ta ut Alva och lägga i henne. När jag står vid vagnen så hör jag svagt ”dunk, dunk; dunk”, vänder mig om och där står Alva, glad och skrattandes, mot den lägre av två försterrutorna (hon står med stöd) och slår mot rutan. Det är ju trevligt, visst, men dörren öppnas ju utåt! Så om jag öppnar så faller hon utåt och slår sig ner på plattorna. Det går ju inte. Och huvudingången är låst, jag hade inga nycklar på mig så det gick inte. Stod i t-shirt, dunderförkyld, och det är typ 0 grader ute.
Så jag stod först i fem, tio minuter, gestikulerande och viftande att ”snälla, snälla kan du sätta dig ner”. Alva bara skrattar och slår mer mot rutan och tycker pappa är riktigt skojjig som står o på andra sidan glaset och fjantar sig!
Men efter en kvart så lyckas jag få henne att gå till ett fönster vid sidan. När hon väl var där så sprang jag runt altanen (hoppade över buskarna) och ryckte upp dörren innan hon hann se mig. Tadaaa! Men nu känner jag mig risigare igen! 😦


Responses

 1. Haha! Hade varit kul att betrakta skådespelet på lite avstånd =)

  Mycket ingefärste (och glass) mot förkylningen rekommenderas i helgen…

  Nu skiner solen i Hbg! // Kram från Tina

  • Haha jag tror att det hade varit värt att göra en tv-inspelning 😛

   Ingefära? Nej jag har inget hemma…funkar det lika bra med te gjort på en som heter Ingegerd? 🙂 men glassen är inköpt. och uppäten, och uppäten, och inköpt…och uppäten! 😉

   Förresten ser du den där solen så se till att den masar sig hit! 🙂
   KRAM!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: