Skrivet av: Torbjörn Svensson | 10 september, 2012

As Time Goes By

Det händer saker hela tiden. DövBlind-Enheten jobbar på och nya saker dyker upp för att försöka hjälpa mig i livet som handikappad. Jag har en oerhört proffsig kurator som fixar och donar åt mig, och det känns riktigt bra att han finns!

Jag har fått nya hörapparater, håller på att ställa in dem, så det känns najs. Plus lite ny hörseltekninsk utrustning. Synteknisk utrustning är på väg i form av dator, läshjälpmedel, talapparater osv. Maskineriet snurrar på iaf annars så

Det som jag ser fram emot snart är Anhörig-Info som min kurator anordnar för familj och vänner. Det går ut på att informera om hur min värld ser ut, vad jag behöver hjälp med och andra frågor. Samt skall de ut och testa med glasögon och proppar som är inställda efter min syn/hörsel, för att uppleva lite hur min värld ser ut 🙂 Skall bli intressant.

Annars så är det lite samma med energinivån, dock även om det börjar bli lite bättre. Jag försöker sova när lilla hjärtat sover på dagen, och det hjälper faktiskt lite. Men det är fullt upp, och jag längtar så efter lite lugnare tider. 

Något som jag ofta funderar på är hur jag skall få vardagen att fungera, hur min familj/mina vänner och jag själv skall ha det bra. Det är så mkt som skall klicka. Jag har också fullt upp med att försöka få andra att förstå hur utmattade en dag kan vara, även de enklaste uppgifter kan vara påfrestande.

Men allt börjar gå i rätt riktning.

 

…sen var det här med längtan/drömmar och mål. Eftersom jag inte kan ha samma mål att sträva efter längre så har jag fått byta ut mitt motorintresse mot annat i livet. Jag har hakat på det ,här med musiken igen. Kan kanske ge mig det jag önskar…ett trumset är inköpt iaf 🙂 Kul!

Sen har jag ett sug efter att resa, så jag antar att det är där jag lägger pengarna istället…upptäcka världen med Jenny och Alva 🙂 Låter najs 🙂

Ha det!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: